fbpx
#TIPS&TRICKS

7 poze cu copii care au făcut lucruri înfricoșătoare! Ultima îți va da fiori pe șira spinării!

Scris de Laura P la 12 aprilie 2018

Ești pregătit să afli câteva povestiri cu câteva vorbe și acțiuni ale unor copii cu adevărat înfiorători? Unele dintre ele sunt cu adevărat înspăimântătoare. Iată declarațiile unor adulți care au fost martori la asemenea situații:

1. Am fost cu sora mea, soțul ei și cu fiica lor de doi ani. Vorbeam despre cei dragi care au decedat (tatăl meu a murit cândva recent). Cumnatul meu a mers și a luat o poză a mamei sale, care a murit într-un accident de mașină la vârsta de șase ani, să-mi arate.

Când nepoata mea a văzut imaginea, a început să râdă. Am întrebat-o ce a fost atât de amuzant și ne-a privit și a spus „este prietenul meu special care îmi cântă”. Încă tremur puțin gândindu-mă.

2. Trecând pe lângă un cimitir vechi, fiul meu de 3 ani a spus brusc: „Fratele meu este acolo.” Când i-am reamintit că nu are un frate, el a spus: „Nu, mamă … de înainte. Când cealaltă doamnă era mama mea.”

3. Când verișoara mea avea 2 ani, mama ei a rămas însărcinată. Într-o zi, ea a mers să îmbrățișeze burta mamei și a spus „fratele mic bolnav”. Câteva zile mai târziu a avut un avort spontan…

4. Fiica mea de 3 ani stătea alături de fratele ei nou născut și s-a uitat la el pentru o vreme, apoi s-a întors și s-a uitat la mine și a spus: „Tati, e un monstru … ar trebui să-l îngropăm”.

5. Când fiul meu era mic, vorbeam cu el despre creșterea cartofilor. Am descris modul în care sapi pământul în jurul lor în timp ce cresc și el a spus: „Am făcut asta când eram un bătrân”.

6. De ce plângi? „Om rău” Ce om rău? „Acolo.” Arată apoi în spatele meu, într-un colț întunecat al camerei. Lampa de pe raftul de lângă colțul întunecat cade imediat ce mă întorc să văd.

În timp ce unii copii exprimă sensibilitate și asociere cu îngerii, alții de la o vârstă fragedă sunt gata să arate cine este stăpânul în casă. Suntem siguri că copiii din aceste fotografii nu ar trebui nici să traverseze strada. Ei au confirmat deja acest lucru în modul cel mai amuzant.

1. Nu tuturor copiilor le plac iepurașii de Paște

2. „Am văzut acest lucru astăzi la fiica mea de 5 ani”

3. „Ușa de la toaletă era închisă , dar fiica mea de 7 ani a găsit o cale de ieșire”

4. „Copiii sunt uneori atât de înfiorători. Nepoata mea de 6 ani a spus că încearcă să o învie pe mama sa”

5. „Darth Vader l-a invitat pe fiul meu să meargă în partea întunecată și a promis să-l învețe. Fiul meu a acceptat cu bucurie și a clătinat mâna. E timpul să mă îngrijorez?

6. „Aceasta este ceea ce o fiica de 2 ani a ales pentru Halloween”

7 „M-am trezit la 3 dimineața și am vrut să verific camera de supraveghere din camera copilului…”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--